همراهان توآ
توآ,همرهان توآ,توآ کاران لرستان
ارسال توسط همراهان توآ

 کونگ ‌فو توآ یک هنر رزمی ایرانی و یکی از سبک‌های ورزش کونگ‌فو است که بر بدن و روان سالم‌تر تاکید می‌کند. کونگ‌فو توآ دارای هفت مایگاه (بخش) است که به غیر از مایگاه اول که به حرکات فیزیکی و فعالیت‌های بدنی می‌پردازد ، بقیه به جنبه‌های علمی، عرفانی و پزشکی در خصوص تن و روان اشاره دارد.

اصول اساسی کونگ‌فو توآ در کتابی به عنوان کاراته و ذن انتشار یافته است.
هم‌اکنون هزاران کونگ‌فو توآکار در ایران و چندین کشور از جمله آمریکا، کانادا، هلند، ترکیه، آذربایجان، سوریه، لبنان، پاکستان، افغانستان، سوئد و بلژیک فعالیت می‌نمایند.
پیدایش کونگ فو را خیلی ها به اشتباه به شرق نسبت میدهند در  صورتیکه طبق اسناد وشواهدی مستدل این رزم از ایران قدیم که شامل  کشورهای کنونی همسایه اش ازغرب وشرق از عثمانی تاهندوستان گرفته  و  از شمال وجنوب ازتاجیکها تاکشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس به مشرق زمین رفته است .ایرانی که در برابر حمله مغول ها از جنگ نرم استفاده نمود ودر طول تاریخ بارها رزم خود را به اثبات رساند. طبق اسناد شخصی به نام بودید هارما از طریق جاده ابریشم به چین رهسپار می شود و در معبد شائولین با راهبانی روبرو می شود که از فرط کم تحرکی(انها مایحتاج خود را از طریق صدقات مردم بدست می آوردند)به نوعی خستگی و کسلی رسیده بودند و بودید هارما به انها فنون رزمی تعلیم داد ودر طول تاریخ چینی ها با ساخت فیلم های کم خرج سینمایی مالک این رزم را خودشان می دانند در صورتیکه در مسابقات جهانی در کشور خودشان بارها ایرانی ها از آنها  پیشی گرفته اند.

برخي نیز اعتقاد دارند درا ياما ازهندوستان وارد چين شده ،اما پژوهشهاي دقيق تاريخي در حوزه فنون رزمي ،وجود شيوه مبارزاتي شبيه به فنون وي رادرهندوستان آن زمان تأييد نمي کند.دراين ميان  نظر    «پال پيلوت»    مورخ فرانسوي وگروهي ديگر از محققان که معتقدند وي ازايران به چين رفته است ،به حقيقت  نزديکتر  به  نظر  مي رسد .  وجود   معابدي  که  در  غرب  چين  ميان 
کوهستان ها وبعضاً در غار ها بنا ء شده ونقش نماد ماه وخورشيد «که از مباني ديدگاه ماني وساير مخالفين سلسله ساساني است »بر ديوار آنها، همچنين مطالب تخصصي مطرح شده در مکاتب کونگ فو درباره ي ماه واشاره اساتيد اين سبک به ماه ومعني آن در سبکهاي «پاشي ين چين ،نگو چوچوآن»وساير سبکها وتلفظ چيني کلمه فارسي «تاماه » که همان  تاموست  به همراه خيلي دلايل ديگر بنيا نگذار کونگ فو شائولين که شناخته شده ترين ريشه ساير هنرهاي رزمي جهان است،رايک ايراني معرفي مي کند. به هر تقدير ، دراياما ازغرب به چين آمد وبه «بودتور »رفت وپس از طي مراحل ومنازعاتي ، امپراتور،آن معبد را دراختار وي گذاشت تا  تعليمات  خود را  در آنجا
بنياد نهد. اين معبد پس از چند دوره تخريب وآتشسوزي وبازسازي ،بعدها درزمان سلسله «تانگ»شائولين نام گرفت .

 

واما کونگ فوتو آ با بهره گیری از سالها تجربه در رشته های مختلف رزمی و دوره های جنگهای چریکی و نبوغ و قابلیت های علمی و فنی آقای (ابراهیم میرزایی) در ایران بنیانگذاری شد. اصول اساسی کونگ فوتوآ در کتاب ( ذن در کاراته) توسط بنیانگذار تعیین گشت و مراحل آزمایش را در باشگاه سرباز (پهلوی سابق) با موفقیت پشت سرگذاشت. با گذشت چند سال و تربیت تعداد قابل توجهی از همراهان ، کونگ فوتوآ فعالیت رسمی خود را از سال 1352 با تأسیس دانشکده انشاء تن و روان آغاز نمود، به خاطر هماهنگی با فیزیک بدنی جوانان این سرزمین و درخشش چشمگیر همراهان در مقایسه با ورزش های رزمی آن زمان ،کونگ فوتوآ در مدت کوتاهی کمتر از 5 سال مسیر ترقی و تعالی را طی نمود و سیل انبوه جوانان را بخود جذب کرد. بخاطر اختلاف استاد میرزایی با مسئولین وقت ورزش (شاهپور غلامرضا)، دانشکده انشاء تن و روان در سال 1356 تعطیل شد و خیل عظیم همراهان کونگ فوتوآ در پارک ها و سالن های کوچک خصوصی و سوله های اجاره ای به فعالیت ادامه دادند. بلافاصله پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی و سرنگونی رژیم پهلوی تقریباً تمام سالنهای ورزشی باشگاه تاج تحت مدیریت و حفاظت همراهان کونگ فوتوآ قرار گرفت و فعالیت ورزشی بدون وقفه شروع شد، و کونگ فوتوآ حدود 2 سال با سرعت در ارتقاء کمی و کیفی همراهان موفقیت های چشمگیری را کسب نمود. در همان سال1360  همراهان کونگ فوتوآ کماکان به امر معرفی  و آموزش این ورزش رزمی جذاب و پرطرفدار ایرانی ادامه دادند. در اثر فعالیت های چشمگیر و تلاش خستگی ناپذیر و پیگیری های مستمر همراهان مجدداً اوایل 1370 فعالیت کونگ فوتوآ با عنوان انجمن کونگ فوتوآ بطور رسمی زیر نظر فدراسیون کاراته ادامه یافت. در سال 1371 کمیته مستقل ورزشهای رزمی و اواخر سال 1371 فدراسیون کونگ فو، ووشو و رزم آوران تشکیل شد و در سال 1378 بنام فدراسیون ورزشهای رزمی تغییر نام یافت و درمدتی کمتر از یک سال در سال 1379 تحت عنوان کمیته مستقل کونگ فوتوآ فعالیت نمود و مجدداً در سال 1381 در زمره سبک های فدراسیون ورزشهای رزمی درآمد. این تغییرات پی در پی که غالباً با مدیریت افراد غیر آشنا همراه بود آسیب های بسیار جدی تر و مخرب تر از زمان فعالیت غیررسمی بر پیکر کونگ فوتوآ وارد نمود، اما با وجود همه این ناملایمات و جفاها ، همراهان کونگ فوتوآ به ساماندهی و سازماندهی این ورزش رزمی ایرانی ادامه دادند و تمام آئین نامه ها و مقررات علمی و فنی و ارتقاء رتبه های فنی و مدارج مربیگری و داوری را تدوین نمودند. اکنون کونگ فوتوآ با چندصد هزار همراه در سرتاسر ایران اسلامی و بسیاری از کشورها از جمله آمریکا، کانادا، هلند، آلمان، ترکیه، آذربایجان، سوریه، لبنان، پاکستان، افغانستان، سوئد، بلژیک،امارات،برزیل فعالیت گسترده ای دارد و هر روز به تعداد همراهان این ورزش افزوده می شود.در حال حاضر کونگفوتوآ جمهوری اسلامی ایران زیر نظر هیات کونگ فو جمهوری اسلامی ایران که در سال1384 با ریاست آقای منتظری  آغاز به کار کرده  وبا ریاست آقای رضا حیدری به فعالیت خود مشغول است وبه عنوان سبک اصلی فدراسیون پر قدرت به کار خود ادامه می دهد به صورتی که غالبا توآکاران اعضای تیم ملی را تشکیل می دهند. 





ارسال توسط همراهان توآ

 با احترام خاصی که استاد راهدان

 

دهقانی

 

 

بیرانوند برای قشر ضعیف جامعه قاعل

 

است  از

 

 

این طریق اعلام میدارم که:


به هیچ عنوان کلاس خصوصی برای

 

نانچکو

 

 

گذاشته نشده و همچنان طبق روال

 

گذشته

 

 

نانچکو در کلاس های عمومی بدون

 

گرفتن هر

 

 

 

گونه هزینه اضافی آموزش داده میشود.

 

 

علاقمندان جهت شرکت در کلاسها یا به آدرس زیر هر مطلب

 

 

مراجعه کرده یا با شماره تلفن زیر تماس بگیرید.

 

 

 

حمید مینایی:09381516588





ارسال توسط همراهان توآ

جهت تبادل لینک با ما در قسمت نظرات پیشنهاد بگذارید


همراهان توآ





ارسال توسط همراهان توآ

بن کن = نفوذ در اجسام سخت

بن کن در کونگ فو توآ، شکستن اجسام سخت است. به طوری که ضربه به حدی قوی باشد که مو لکولهای جسم سخت را در هم شکند و آن را متلاشی سازد.

چگونگی شکستن اجسام سخت: اولین مرحله ای که باید طی شود مقاوم کردن نقاط آسیب پذیر در برابر ضربه است که باید زیر نظر استاد تعلیم باشد.

دومین مرحله، تقویت کردن ضربات دورانی و سرعت ضربه است که بر اساس قانون فیزیکی F= m v2

هر چه سرعت ضربه بیشتر باشد؛ فشار بیشتری وارد میکند.

هنگامی كه بخشهای مختلف بدن را آماده نموديد، اينك نوبت تمرينات ذهنی و دماغی است كه می بايد نسبت به انجام آنها جديت نموده و در حين اجرای تكنيك ها با متمركز نمودن افكار به تقويت آنها بپردازيد. مرحله بعدی شكستن اجسام سخت است، انجام تمرينات اين نوع شكستن ها با اجسام ساده شروع میشود كه می بايد به تدريج به سختی اين اجسام بيفزايید.

شكستن اجسام سخت اصولاً به قدرت درونی هر فرد و قدرت تمركز و اعتماد به نفس وی بستگی دارد، ليكن آنچه كه در زير آورده ايم بخشی از تأكيدات فنی برای اين موضوع است كه توصيه می كنيم نسبت به آنها توجه لازم را مبذول نمائيد:

1- به منظور شكستن هر جسم، ابتدا به مدت چند لحظه در سكوت مطلق و تمركز قرار گيريد.

2- در اين حال می بايد نفسهای راحت و عميق را انجام دهيد، زيرا اين عمل به قدرت شما می افزايد.

3- سعی كنيد با قدرت گيری از محور زير ناف، آن را به سمت دست و يا پای خود هدايت كنيد (قدرت درونی(

4- دقيقاً نقطه ای را كه می خواهيد به آنجا ضربه بزنيد تحت نفوذ نگاه قرار داده و از اين طريق نيروی ضربه ای خود را برای انتقال به آن نقطه آماده نمائيد.

5- در حين ضربه زدن با صدای بلند عمل باز دم و خروج هوا را انجام داده و شيئ را (بن كن) كنيد.

در اينجا ذكر اين نكته صد در صد ضروری است كه چنانچه فرد دارای آمادگی های لازم در اين زمينه نباشد و قادر به اجرای صحيح تكنيك شكستن اجسام سخت نباشد، به علت باز خورد نيروی ضربه زننده و عامل اين حركت (دست، سر و يا پا) ممكن است دچار صدمه بسيار شديد شود. لذا تأكيد می كنيم به هيچ وجه بدون كسب مهارت قبلی در اين تكنيك، مبادرت به اجرای آن ننمائيد.





تاريخ : پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:بن کن,
ارسال توسط همراهان توآ

(بدن سازی نمود صبر و مقاومت انسان در برابر سختی ها)

بدن سازی در كونگ فو مظهر مقاومت انسان در برابر ضربات بسيار سنگين و كشنده، چه فيزيكی و چه روانی میباشد. به طور مثال اگر در ورزش فوتبال دويدن به عنوان يك ركن اساسی جهت ساخت عضلات تن می باشد، در كونگ فو نيز برای بدن سازی روش خاصی اتخاذ میشود كه با ساير ورزشهای ديگر متفاوت بوده و بخاطر داشتن اسلوب های منحصر بفرد و استثنايی توانسته است وجه خاصی در ميان ورزشهای رزمی كسب كند. روشهايی كه همه كس را يارای انجامشان نيست. به طور مثال در بدن سازی كونگ فو به جای استفاده از وسايل ورزشی، شخص كونگ فو كار بدون ابزار موظف به ساخت تمامی عضلات خود میباشد و اين روش به شخص امكان می دهد تا در هر شرايطی بدون در دست داشتن وسايل مختلف با تكيه بر اعضای بدن خود و قدرت بكارگيری آنها پس از مدتی در خود نيرويی توليد كند كه ضربات كشنده بر بدن وی هيچگونه اثری بر جای نگذارند، بطوریی كه قادر می شود وزنه های سنگین (مانند جدولهای سیمان) را بر روی قفسه سينه خود بوسيله پتك سنگين خورد و تكه تكه كرده و يا با دستهای خود بتواند بر اجسام سخت از قبيل بتون، سنگ مرمر، آجر، يخ و غيره نفوذ پيدا كند.

كونگ فو داشتن هيچ نقطه ضعفی را در بدن جايز نمی داند و بر خلاف ورزشهای رزمی ديگر كه از نقاط ضعف بدن خود میگريزند و آن نقاط را در ضعف خود باقی میگذارند. معتقد است بايد همان نقاط حساس و كشنده در بدن انسان از قبيل سر دل، پرده ديافراگم يا داخل جناغ سينه و پهلوها كه قابليت ساخت شان از طريق روشهای خاصی كه در بدن سازی كونگ فو ميسر میباشد، تقويت شده و ديگر هيچ نقطهء حساسی در بدن يافت نشود.

------------------------------------------------------------------------------

بنيانگذار کونگ فو توآ (پروفسور ابراهيم ميرزايی) در ســـال 1351 در خصوص بدنســــازی در کونگ فو توآ آنرا بدين شرح توضيح ميدهد:

اصولي که در کونگ فو توآ اهميت دارد، ابتدا شناسايی نقاط حـساس بدن و کـارايي هر کــدام از آنها و نقشــي که مي تواند در بالا بردن توانايــي بـــدن ايفا نمايد مــيباشد. بدنسازي به سه قسمت تقسيم مي شود که عبارتند از:

1- بدنسازي ضربه ای

2- استـفاده از ابزار بــرای بدنسازی

3- بدنسازی و ذن

حال به توضيح هر کدام از انها مي پردازيم:

1- بدنسازی ضربه ای: برای بالا بردن قدرت و استقامت عضلات وارد کردن ضربه بـا استفاده از ضربات دست و پا به نقاط مختلف بدن ميتوان استقامت عضلات در بـرابـر ضربات را افزايش داد.

2- استفاده از ابزار برای بدنسازی: وزنه و ديگر وسايل بدنسازی در ايجاد حجم بدن مـوثر است. ولی استقامت را در برابر عضلات ايجاد نمی کند، قدرت عضلانی را تقويت ميکند و هيچگونه نقشی در استقامــت عضلانی در رزمی ندارد. تکنيکهای دورانی کونگ فو تـوآ پيچش و قفل و کوبش منحصر به فرد آن، تناسب اندام را ايجاد ميکند.

3- بدن سازی و ذن: شناخت بدن و توانايی آن نقش اساسی در بالا بردن بدن و تـقويت آن دارد. ايجاد اعتماد به نفس در برابر مشکلات و تحمل سختيها بدن را در آزمونگاه خود متبلور میسازد و رشد بدن را دو چندان میسازد. آمادگی روحی در تمرينات کــونـگ فو توآ بسيار مهم است.

 





تاريخ : پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:بدنسازی درکونگ فو توآ,
ارسال توسط همراهان توآ

uplod.ir/na5a85jgz1yy/kong_fo_to_a.x3d.htm





تاريخ : پنج شنبه 12 مرداد 1391برچسب:,
ارسال توسط همراهان توآ

معنای ذن:

ذن یعنی مرز ناشناخته آدمی و نفوذ بر برد افکار انسانی. مفهوم ذن به معنای اندیشیدن، در بحر تفکر غوطه ور شدن، درست نفس کشیدن وفعالیت جسمی تناسب داشتن به منظور کوشش در راه زیستن و به آرامش و روشن بینی رسیدن است. ذن یعنی بازگشت به بهترین حالات فیزیولوژیک انسان چون معتقدیم که (روح و روان) جز فیزیولوژی دستگاه عصبی مرکزی چیز دیگری نمی باشد، بر اساس این نظریه فرد در راه ذن می کوشد که با توسل به اصول ویژه آن به بهترین حالات فیزیولوژیک جسم خود مراجعت کند.

برای انجام هر تکنیک در کونگ فو احتیاج به استقرار ویژه ای داریم که حد اکثر کارایی به آن تکنیک بدهد. بطور کلی در کونگ فو طرز قرار گرفتن (استقرار) یکی از مهمترین عناصر بحساب می آید، وضعیت پاها از ابتدایی ترین اصول کونگ فو توآ است که برای انجام تکنیکها نهایت دقت ولزوم را دارا میباشد. در این مورد باید با استحکام و چالاکی و چابکی تعادل و نرمش کافی داشت.

بدن انسان متکی به رازها و اسراری است که علم با تمام سرعت و پیشرفت به قطره ای از دریای آن دست پیدا نکرده است در طریقت کونگ فو قدرت تن و فکر به ریشه علمی و عملی به کار گرفته شده است که به زودی به درک این دنیای تن دست خواهیم یافت.

درزمانه ما بشر به جوی آبی آلوده می ماند ولی باید برای مرگ زمانه وتضادهای

بی اساس که قوت حقایق را ربوده چون اقیانوس باشد تا جویهای آلوده وکثیفی که وارد آن میشود او را نیالایند . . . در معابد کونگ فو توآ راهبر میکوشد تا اندیشه را با بیان روح در همراه روان کند و انسان را پایان ناپذیر، آزاد و سامان دهنده جلوه دهد. جستجوی ما درکونگ فو راهنمایی انسانهاست، نشان دادن عدالت است شناساندن گناه و دروغ به بشر هیجان زده است و بالاخره کونگ فو فریاد عقل است، عقل است که عبور مرز دانایی ها و توانایی هاست. در معابد کونگ فو به نهال انسانی توجه فراوان میشود و چه باغبانی دقیق میگردد زیرا راهبر کودکان امروز را آینده سازان فردا میداند و هرچه کوشش است بر آنان دریغ ندارد. در معابد و دانشکده های تن و روان نونهالان به حقایق فردا پی برده آشنا می شوند تا وظایف و سهم سازنده خویش را در آستانه فعالیت اجتماعی بدانند.

در آماج کونگ فو قدرت آشتی است و انسانهای قدرتمند تجاوز گر نیستند. هر چه تجاوز است و هرچه بیداد گری است در روح ضعیف انسانی است. کونگ فو به تعالیم شدید روح انسان را بخود رسایی میبرد تا هستی بوجود اورد و فریاد زمانه را از طریق اندیشه به روح منتقل کند.

ذن تعاریف زیادی دارد، ولی ذن واقعیتی است که در تعریف و سخن نمی آید:

معانی هرگز اندر حرف ناید....... که بحر بیکران درظرف ناید

ذن بمعنای درست اندیشیدن و در بحر تفکر فرو رفتن به منظورآرامش و روشن بینی رسیدن است.

به درک ذن می نشینیم

راز شگفتی های آن را می پوییم

بخود می جوئیم

که بفرموده ی حضرت محمد (ص) : یک ساعت تفکر بهتر از هفتاد سال عبادت است.

ذن کونگ فو فارغ از رنگ و نیرنگهاست. ذن، آگاه بودن وآگاه کردن است، او سیاه وسفید را نمی شناسد و به تمام نژاد ها احترام می گذارد.

فقط به رنگ خون توجه دارد و همه ی خون ها را پاک می داند و اگر ناپاکی است در اندیشه هاست و ذن ما با آن مبارزه می کند.

هدف ذن کونگ فو آزادی و یگانگی انسانهاست. پیرو ذن کونگ فو از همین لحظه تصمیم بگیریم زمانیکه بر خلاف سمت انسان ها حرکت می کند متوقف کنیم و اینهاست،

هدف ذن ما:

هدف انسانی اندیشه، شناخت خود، شناخت محیط و افراد، درک واقعیت، بیداری و بیدارسازی، درک اهمیت عامل زمان

ایمان به قدرت و یگانگی انسانها، مبارزه با اندیشه های آلوده و استعماری، شناخت نهاد انسانی، تحرک و تلاش و مبارزه تا رسیدن به اهداف انسانی تا آخرین قطره خون.

زندگی خون سرخ می خواهد فخر و اقبال رایگانی نیست.

ذن کونگ فو به انسان می آموزد که ای انسان در شبانه روز به همه چیز فکر می کنی از قبیل: کار، تفریح، خواب و خوراک

و... و از درون خود غافل هستی. وقتی را برای اندیشیدن به خود نداری، باید به خود نیز فکر کنی و بیندیشی. کیستی و از چه هستی و باید خود را بیابی ودر اعمال و رفتارت تفکر کنی و علت آنها را بیابی چون فقط در هنگام اندیشیدن است که انسان پی به ضعفها و کمبود ها می برد و دنبال راه حل و درمان بیماری و ضعفهای خود می رود.

انسانی که می خواهد به خود شناسی برسد وآگاه باشد و آگاه کند باید علت رفتار خود را بیابد و به هزاران چرا و سئوال خود جواب دهد تا خود را بشناسد که حضرت علی (ع) می فرماید: سودمند ترین دانشها خود شناسی است





ارسال توسط همراهان توآ

شاهکار مبارزه انسان

شاهکار مبارزه انسان اين است که انسان ضعيف ترين موجودات در تمام عالم است. تمام حيوانات و حتي گياهان به نوعي ازهستي شان دفاع يا مراقبت ميکنند به جز انسان، انسان کوچکترين وسيله دفائي ندارد، نوزاد آدمي مفلوک ترين موجود هستي است، ولي اين چه نيروئي است درخود که او را به مبارزه وا‌ميدارد و حريف مبارزه انسان کيست؟ آدمي با که و چرا مبارزه مي‌کند؟ يکي از خصوصيات کونگ فو مبارزه‌اي است که در همراه به تدريج و در طول زمان بوجود مي آيد. همراه کونگ فو درعين تواضع و آرامش لحظه‌اي جسم و جانش آرام نيست مبارزه در کونگ فو دروازه دانائي است- مبارزه زد و خورد دو انسان نيست و اصولا کونگ فو جنگ انسان با انسان را حاصل جهل او ميداند مبارزه در هر لحظه کونگ فوکا تجلي ميابد، نبرد با جهل انسانها و با آتش افروزان، باخواهشها، با قدرتها و بطور کلي ميتوان گفت مبارزه درکونگ فو تلاش و کوشش ابدي بشري است، براي تکامل و تعالي در انشاء تن و روان و مبارزات کونگ فو درايران نيز بر اين بنيان نیز استوار است. درکونگ فو هيچ مقامي وجود ندارد و هميشه بالاترين درجه پايين ترين مقام را دارد و با اين فلسفه مقام استادي و شاگردي نيز نداريم، چون استاد اغلب آموخته هاي خود را به شاگرد تحميل ميکند. به جاي استاد و شاگرد در کونگ فو راهبر (راهدان) و همراه وجود دارد و راهبر کسي است که ايده و راهي را به جامعه ارائه ميدهد. وهمراه مختار است که اين راه را انتخاب کند و ادامه دهد يا در طريق ديگري گام نهد و خانمها به علت ساختمان بدني مخصوص داراي نرمش و تکنيکهاي مخصوص بخود هستند و بجاي بدنسازي جهت آمادگي براي مبارزه با ماساژهاي مخصوص پوست بدن را براي مبارزه و مقاومت آماده مي‌کنند. بنابراين کونگ فو آنگونه که تصور ميرود ورزش خشن و مردانه نيست و همانطور که گفته شد درجهت بهبود بيماريهاي گوناگون جسمي و رواني تعاليم مخصوص دارد، کما اينکه درصورت تأسيس دانشکده تقبل ميکنيم کليهً معتادين را معالجه ميکنيم و به کار واميداريم. کونگ فو بازوي کارگر و دهقان را قوي مي کند تا توان براي توليد بيشتري داشته باشند و بدنشان هميشه آماده و مقاوم باشد و انديشه آ نها را ميسازد تا کسي نتواند نيروي کار آنها را مورد بهره‌کشي قرار دهد. کونگ فو بدن متفکران را به رياضت ميکشد تا جامعه زمان طولاني تري از انديشهً آنان بهره برد. کونگ فو آموزشهاي اصولي و مخصوص براي هر طبقه و مطابق نياز و کمبودهاي آنها دارد تا به تدريج جامعه‌ اي بوجود آورد که کارگرانش توانا و متفکر و متفکرانش قوي و سالم باشند. آموزش کونگ فو همانگونه که ذکر شد منحصر به تکنيک و مبارزه نيست، يک همراه طريقت دانائي بايد در نبرد زندگي پيروز باشد بايد بتواند از دل خاک غذايش را بدست آورد بايد بتواند درهمه جا زندگي کند و بايد از هيچ چيز نهراسد بدين منظور آموزش کونگ فو شامل استقامتهاي بدني در شرايط مختلف مانند کوه، کوير، جنگل و آب است، يک همراه بايد بتواند کشاورزي کند. حتي آموزش کونگ فو شامل جنگهاي چريکي هم ميشود. ملتي با اين نيرو ميتواند در نبرد هستي پيروز و در جهان کنوني قدرتمند و متکي بخود باشد.

 





تاريخ : سه شنبه 10 مرداد 1391برچسب:,
ارسال توسط همراهان توآ

 

(فلسفه اتایمی)

رنگ سفيد وسط دايره علامت صلح و دوستى در روى كره زمين است و رنگ قرمز علامت خون و رنگ سفید آخر علامت مرگ یا فدا شدن - و ما در اين دايره با كسى مسابقه نمى دهيم، ما فقط مبارزه مى كنيم و دايره اوتايمى ما اول صلح و دوم خون و نهايت مرگ است.

------------------------------------

میدان شجاعت و قدرت - میدان آزمایش سرعت و برتری فکری - میدان جهاد و ایثار و آزمایش - میدان تثبیت و شناساندن خود در جهت باروری و بارور کردن

میدان دفاع:

اوتایمی میدان دانایی - سرعت عمل - پرواز و اوج تکنیکی همراهان است و قرمزی اوتایمی و قرار گرفتن همراه در آن به عنوان پشتوانه ای برای خونهای شهیدان و ادامه دهنده راه حق و گذشتن از خود - برای رهایی از وابستگی و گریز از فرهنگ بیگانه و سوگند وفاداری و پیمان برادری است - تن ندادن به ذلت و حفظ کردن عزت و شرف است.






تاريخ : سه شنبه 10 مرداد 1391برچسب:,
ارسال توسط همراهان توآ